Transmition fault - 5Series.net - Forums

E60 Discussion Anything and everything to do with the E60 5 Series. All are welcome!
Sponsored by:
Sponsored by:

Transmition fault

Old 01-12-2019, 06:34 AM
  #1  
New Members
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2018
Location: London
Posts: 24
My Ride: E60 545i stock
Model Year: 2004
Default Transmition fault

So a month ago driving dowm M1 i lose dfive a 30mph. I get transmition fault drive slowly,
but i have no drive pull over car idling with no
Drive reverse park etc. Switch off car doesnt want to start but after 3mins its starts all normall like nothing happened. Today same thing this time i lose drive but it comes back in second or 3rd gear it wouldnt chznge up or down so i wouldnt know which gear im in. Again pull off switch off this time it starts straight away everything back to normal wuth no faults on computer. Im puzzled
Bimmerlat is offline  
Old 01-12-2019, 02:57 PM
  #2  
New Members
 
Join Date: Jan 2015
Location: Japan
Posts: 348
My Ride: E60 2006 sedan auto
Default

Welcome to e60 transmissions
There are a few posts recently about fixing your problem
It's not a new problem but if you are even a little handy with a tool you can do it yourself

If you can pull the fault codes it will help diagnose the issues though
E60Japanese is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
spawner
E60 Discussion
5
07-03-2013 02:46 AM
aysc
E61 Touring Discussion
2
04-25-2012 11:57 AM
dannyjonoes
Private Member Classifieds
5
11-29-2009 06:04 PM
robert0637
E60 Discussion
3
11-14-2008 05:59 PM
satelit
E60 Discussion
35
12-14-2005 05:25 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Transmition fault


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.