Site Comments & Suggestions Have questions, comments or suggestions about this site or how to improve it? We value your feedback!

What is the purpose of this feature?

Old 10-25-2012, 05:55 AM
  #1  
Super Moderator
Thread Starter
 
JayArras's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Fairfield County, CT
Posts: 2,679
My Ride: 530xi
Model Year: 2007
Engine: N52
Default What is the purpose of this feature?

I am getting this message a lot lately. Today I sent notifications of two spam messages appearing on one of the forums and have to WAIT 30 seconds before I could post the 2nd notification. Inconvenienced for trying to help?
Attached Thumbnails What is the purpose of this feature?-forum-message.jpg  
JayArras is offline  
Old 10-25-2012, 08:51 AM
  #2  
IB Staff
 
Join Date: Oct 2010
Location: NR Reading PA
Posts: 715
My Ride: BMW F13 640i M Sport
Model Year: 2015
Engine: 315-hp 3.0-liter
Default

Thanks, I'll get that fixed.

Bob..
speedlimit is offline  
Old 12-01-2012, 08:07 AM
  #3  
Super Moderator
Thread Starter
 
JayArras's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Fairfield County, CT
Posts: 2,679
My Ride: 530xi
Model Year: 2007
Engine: N52
Default

Originally Posted by speedlimit View Post
Thanks, I'll get that fixed.

Bob..
It's still happening! I am reporting SPAM messages on the E60 forum and have to wait!

Why not just get rid of the feature altogether?
JayArras is offline  
Old 12-01-2012, 12:59 PM
  #4  
IB Staff
 
Join Date: Oct 2010
Location: NR Reading PA
Posts: 715
My Ride: BMW F13 640i M Sport
Model Year: 2015
Engine: 315-hp 3.0-liter
Default

Originally Posted by jayarras View Post
It's still happening! I am reporting SPAM messages on the E60 forum and have to wait!

Why not just get rid of the feature altogether?
Hi,

I apologize as I assumed the the delay had been reduced as I had not received any additional reports since October. The purpose is to prevent a spammer from flooding the forum with posts. I'll check on Monday again to see if we can lower it, however, there will always be a delay of some sort to prevent bots from peppering the community with spam. I have removed as many as 152 spam posts on one community that turned the delay off. They were made within a 10 minute period. We do appreciate you heads up on the spam and I'll see what I can do to reduce your frustration. Thank you for letting me know!
Bob..
speedlimit is offline  
Old 12-02-2012, 02:28 PM
  #5  
Contributors
 
luigi524td's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: The State of Southern NJ!
Posts: 5,972
Default

I recently reported two spammers and the wait was 60 seconds. Not a big deal since I usually read one or two other posts in between seeing and reporting the other annoying posts.
luigi524td is offline  
Old 12-02-2012, 03:12 PM
  #6  
Contributors
 
flyingpuck's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Thousand Oaks, California
Posts: 11,086
My Ride: 2008 550i Jet Black on Black Leather, SAT with Paddles, Logic 7, Comfort Seats, NAV, Sport Package, PDC, Xenons, Sirius, Trinity 12W LED Angel Eyes, RPi GT Exhaust, M rear spoiler, ACS Roof Spoiler, Tinted Tail Lights, Bimmian Carbon Fiber Pillar Trim, Bimmian Shadow 550i emblem, RPi Scoop, E60 Forum Cling, Mtec bulbs in fog lights, Mtec 2W LED for License Plate Light Bulbs, K&N Filter, Bimmian LED Smoked Side Markers, Blackout roundels, Carbon Fiber Kidney Grills. Retired Rides - 1989 325i convertible, 1995 M3, 2002 X5, 2005 545i, 2008 X5 (Lemon)
Default

I too have encountered the dreaded 60 second gap between posts, and it was also when reporting SPAM!
flyingpuck is offline  
Old 12-02-2012, 06:14 PM
  #7  
Super Moderator
Thread Starter
 
JayArras's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Fairfield County, CT
Posts: 2,679
My Ride: 530xi
Model Year: 2007
Engine: N52
Default

It's no big deal...just an annoyance when you're trying to do something good...
JayArras is offline  
Old 12-03-2012, 04:14 AM
  #8  
Contributors
 
luigi524td's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: The State of Southern NJ!
Posts: 5,972
Red face

Originally Posted by jayarras View Post
It's no big deal...just an annoyance when you're trying to do something good...
It's the Mods way of punishing those who try to brag about their speed typing skills
luigi524td is offline  
Old 12-07-2012, 11:19 AM
  #9  
Contributors
 
pjinca's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: SoCal
Posts: 10,496
My Ride: 2008 550I LOADED, all options except HUD and NV
Default

Originally Posted by luigi524td View Post
It's the Mods way of punishing those who try to brag about their speed typing skills
LOL, "Wow you type fast!!!! Are you part Cheetah/Stenographer?"
pjinca is offline  
Old 02-08-2014, 06:12 AM
  #10  
Super Moderator
Thread Starter
 
JayArras's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Fairfield County, CT
Posts: 2,679
My Ride: 530xi
Model Year: 2007
Engine: N52
Default It's baaaaaaaaack!

Originally Posted by jayarras View Post
I am getting this message a lot lately. Today I sent notifications of two spam messages appearing on one of the forums and have to WAIT 30 seconds before I could post the 2nd notification. Inconvenienced for trying to help?
This is starting to happen again, A LOT!

Whatever fix you put in last time would be appreciated. Thanks!
JayArras is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: What is the purpose of this feature?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.