Crank no start - 5Series.net - Forums

Frequently Asked Questions Feel free to add to our FAQ answers or contribute new questions.

Crank no start

Old 12-29-2018, 07:38 PM
  #1  
New Members
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2018
Location: Virginia
Posts: 7
My Ride: 05 530i m tech 6 speed
Default Crank no start

Long story short, I moved my car around the driveway (like 20 feet) and then let it sit for 3 days as I had family over for the holidays. I went to go start my car and it cranks but will not start. I have checked the fuse and itís good. I have tested the relay and itís also good. I am not getting a power reading on the white and blue wire on the pump connection though. If I put my power probe where the relay goes, I do not get a reading where the bottom prong of the relay goes. I tried changing the crankshaft position sensor and it still wonít start. What do I do?
Juanclemus is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
aw3964
E60 Discussion
16
01-23-2019 04:50 PM
bmw530dmsport
E60 Discussion
3
09-19-2012 08:11 AM
Beemster530i
E60 Discussion
2
08-19-2012 07:09 PM
or_550i
E60 Discussion
15
03-04-2011 03:45 PM
Chinpokumon
E60 Discussion
10
08-06-2010 03:45 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Crank no start


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.