E60 Discussion Anything and everything to do with the E60 5 Series. All are welcome!
Sponsored by:
Sponsored by:

Missing "eyebrows"

Old 02-09-2019, 10:46 PM
  #1  
New Members
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2019
Location: viljandi
Posts: 1
My Ride: e60
Default Missing "eyebrows"

hi.


My problem is that i miss so called "eyebrows" on my car, ive looked many forums and googeled like crazy and no solution.
Is it a hardware problem or is it a fuse if , or previous owner has disabled them? ive tested with voltmeter no power comes on in the cables. I would like to know if someone has had the problem and knows whats up, maybe fuse or what if yes, where is it located?

Siim Orasmae is offline  
Old 02-10-2019, 10:12 PM
  #2  
New Members
 
Vlad525's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Criseni, Ro
Posts: 21
My Ride: E60 525DA
Model Year: 2004
Engine: 525 M57 straight six @225BHP
Default

Hi, the previous owner may disabled them, you can enable the by usig ncs expert and an k-dcan cable, or if you have them i can remote coding for you.
Vlad525 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Westfield
E60 Discussion
5
01-13-2009 02:07 PM
stuart harmes
E60 Parts, Accessories and Mods
5
06-04-2006 08:45 AM
shiny
E60 Discussion
32
03-11-2006 10:14 AM
Lomag
Press Articles & Your Comments
9
10-17-2004 12:48 AM
Rudy
Site Comments & Suggestions
5
08-13-2004 05:09 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Missing "eyebrows"


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.