Bluetooth & Cell Phone Forum Have a bluetooth or mobile/cellular phone issue or question? Your answer will be here!

Motorola V3M - Verizon

Old 12-11-2007, 06:25 PM
  #1  
Members
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: Livingston, NJ
Posts: 59
Default

I thought the Razor phones paired up without an issue. Cant get the phone to see the car at all. I just had the latest software on the phone installed because I wasnt able to get the previous version software to work either. What to do?
joelk01 is offline  
Old 12-12-2007, 05:23 AM
  #2  
Contributors
 
UUronL's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,573
My Ride: 2006 530i Sport Silver Gray - Black Leather - Anthracite Maple Manual Transmission Premium Audio Cold Weather Package Rear sunshade Sirius Radio Autobahnd Roadblock (3M) film kit
Default

Originally Posted by joelk01' post='505755' date='Dec 11 2007, 10:25 PM
I thought the Razor phones paired up without an issue. Cant get the phone to see the car at all. I just had the latest software on the phone installed because I wasnt able to get the previous version software to work either. What to do?

Have you made the car discoverable via the "i" menu?


Just checking the basics - sorry if you've already done this but you don't make mention of any steps you have taken.


P.S. congrats on the new car, it sounds like a beautiful combo!
UUronL is offline  
Old 12-12-2007, 06:00 AM
  #3  
Contributors
 
kscarrol's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: New Orleans, LA USA
Posts: 4,672
My Ride: E90 M3
Model Year: 2011
Default

Yes it should. I just switched to the Razor as my Samsung phone was having issues with my new car. The Razor V3M (I'm w/ Sprint) works as advertised, paired up the first time and now repairs everytime I get start the car. As UUronL points out, if you have followed the directions in the manual for pairing, the phone's Bluetooth hardware (or the car's hardware for that matter!) could be having an issue.
kscarrol is offline  
Old 12-12-2007, 06:27 AM
  #4  
Members
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: Livingston, NJ
Posts: 59
Default

Yes, I paired other phones (Wife's Envy and son's LG 8700), but the Razr doesnt see the car. I have SW version 24.1_01.19.07
joelk01 is offline  
Old 12-12-2007, 09:57 AM
  #5  
Contributors
 
kscarrol's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: New Orleans, LA USA
Posts: 4,672
My Ride: E90 M3
Model Year: 2011
Default

Originally Posted by joelk01' post='505913' date='Dec 12 2007, 09:27 AM
Yes, I paired other phones (Wife's Envy and son's LG 8700), but the Razr doesnt see the car. I have SW version 24.1_01.19.07
Yeah, was pretty sure you knew how to do it. I don't pretend to understand the difference, but my Razor shows SW version 24.2_00.48.03P. The phone was just purchased 2 weeks ago... Only thing I can figure is there is something wrong with the BT in the phone. Is there another car or BT device you can try to pair the Razor with to see if it is working?
kscarrol is offline  
Old 12-14-2007, 06:05 AM
  #6  
Contributors
 
UUronL's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,573
My Ride: 2006 530i Sport Silver Gray - Black Leather - Anthracite Maple Manual Transmission Premium Audio Cold Weather Package Rear sunshade Sirius Radio Autobahnd Roadblock (3M) film kit
Default

Does the RAZR connect to the PC over the USB port? If so, you can likely download the newest MOT code for your phone on the Motorola website. That would rule out a non-hardware issue on the phone.


http://direct.motorola.com/hellomoto/motos...mp;language=ENS
UUronL is offline  
Old 12-14-2007, 06:21 AM
  #7  
Members
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: Livingston, NJ
Posts: 59
Default

Originally Posted by UUronL' post='506716' date='Dec 14 2007, 10:05 AM
Does the RAZR connect to the PC over the USB port? If so, you can likely download the newest MOT code for your phone on the Motorola website. That would rule out a non-hardware issue on the phone.


http://direct.motorola.com/hellomoto/motos...mp;language=ENS
I took it in to Verizonwireless for an update to the latest software after the first time it didnt work. They updated it. So I would think I have the latest.
joelk01 is offline  
Old 01-11-2008, 10:58 AM
  #8  
TMQ
Members
 
TMQ's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Gray side of the moon USA
Posts: 127
My Ride: 2008 528i: Silver/Black/Light Wood, ZPP, ZCW, STEP, Comfort Seat, Heated Rear Seat, PDC, Xenon, Nav, iPod. 35% ceramic tint, VentureShield clear bra.
Default

I also have a problem with the pairing with a Razr V3 phone from T mobile. The phone sees the car but just cannot connect. The other phone sony ericsson T610 (T mobile also) pairs easily. The 2 cell phones also recognize each other.

Should I call T mobile to resolve this?
thanks.
TMQ is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
flipnf3rno
Private Member Classifieds
0
08-11-2015 08:52 AM
Tgrey
Bluetooth & Cell Phone Forum
4
03-08-2005 04:41 PM
Presley348
Private Member Classifieds
0
12-24-2004 04:29 PM
wnrussell
Bluetooth & Cell Phone Forum
3
12-22-2004 03:30 AM
wolverine
Bluetooth & Cell Phone Forum
9
07-17-2004 01:30 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Motorola V3M - Verizon


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.